Het verhaal van Dwars!

Vanuit een oud-slagerspand aan de Korvelseweg 86 in Tilburg heeft Dwars Hotdogbar 10 september 2017 zijn deuren geopend. Dwars; ‘in een richting die loodrecht op de hoofdrichting staat’ aldus de Dikke van Dalen. Dat willen wij graag uitstralen en overbrengen in onze Hotdogbar.

Dwars is meer dan een hotdog! Dwars brengt jou namelijk eigenzinnige combinaties.
In de zin van onze overheerlijke hotdogs en andere gerechtjes, waarin verse en zelfgemaakte producten voor verassende smaken combinaties zorgen!

Vooral ook in de zin van verrassende combinaties en connecties tussen mensen. Dwars is namelijk een plek waar allerlei verschillende mensen bij elkaar kunnen komen, en samen kunnen genieten van ons eten en elkaars gezelschap. Je kan hier niet gek genoeg zijn, kijk maar naar onze hotdogs. Om die diversiteit en eigenheid van onze gasten (en het team) te benadrukken hebben al onze hotdogs een persoonlijke naam!


Herken jij jezelf al in de Potige Patrick of de Koppige Karel?

Dwars is dus dé perfecte plek voor het maken van onverwachte (smaak) combinaties tussen mensen en comfortfood. Comfortfood zonder schuldgevoel. Al onze lekkernijen worden namelijk gemaakt van verse en zelfgemaakte producten. Maar toch geef je jezelf met Dwars een echt verwen momentje.

Wij hopen je snel een keer te mogen begroeten in onze Hotdogbar aan de Korvelseweg in Tilburg!