Vanuit een oud-slagerspand aan de Korvelseweg 86 in Tilburg heeft Dwars Hotdogbar 10 september 2017 zijn deuren geopend.
Dwars; ‘in een richting die loodrecht op de hoofdrichting staat’ aldus de Dikke van Dalen. Dat willen wij graag uitstralen en overbrengen in onze Hotdogbar.

Een basis van vers Turks brood van onze buurman Hicret, een Hotdog met een grove structuur, lekker bite en daarnaast overheerlijke toppings die aansluiten bij de smaak van de worsten. De smaken zijn allen gebaseerd op bekende smaakcombinaties zoals de klassieke Duitse braadworst met ‘Sauerkraut’ (de Dwarse Dibber), onze Rebelse Ronald gebaseerd op een runder carpaccio en de Scheve Sjoerd die zijn roots heeft met de allom bekende hutspot. Voor de échte worstliefhebbers of lekkerbekken hebben wij de mogelijkheid om onze Hotdogs XL te bestellen, je krijgt dan maar liefst 2 Dogs in je broodje!

Onze Hotdogs zijn daarnaast allen vegetarisch te bestellen. Wij werken hiervoor samen met De Vegetarische Slager die een heerlijke vegetarische braadworst heeft ontwikkeld die wij maar wat graag gebruiken!

Als Sides hebben we gekozen voor een aantal klassiekers zoals de Nachos en een maïskolf gecombineerd met ‘super’ krokante zoete aardappelfrietjes, uienringen of wafel frietjes met een heerlijke sausje!

Wij hopen jullie snel een keer te mogen begroeten in onze Hotdogbar aan de Korvelseweg in Tilburg!