Meteen naar de inhoud

Millionaire Shortbread

Millionaire shortbread is te bestellen bij dwars hotdogbar in Tilburg

Millionaire Shortbread! We love desserts en we zetten daarom deze week de millionaire shortbread in de spotlight! De drie verschillende lagen zoetigheid zorgen voor een overheerlijke smaak sensatie. Deze moet je zeker ’n keer geprobeerd hebben!

Daarom Dessert Dinsdag! Elke dinsdag 50% korting op een dessert naar keuze. Gebruik code ‘dessertdinsdag’ via onze eigen website en maak van je dinsdag een feestje! 🎉

Millionaire Shortbread We love desserts, and that’s why we’re putting the millionaire shortbread in the spotlight this week! The three different layers of sweetness create a delicious taste sensation. You definitely need to try this one!

Therefore Dessert Tuesday! Get 50% off on a dessert of your choice every Tuesday. Use the code ‘desserttuesday’ on our website and make your Tuesday a celebration!