Meteen naar de inhoud

Tot zien oud menu, hello new menu!

Tot ziens old menu, Welkom new menu!

We hebben deze maand afscheid genomen van een deel van ons menu. Nu komen hier natuurlijk nog lekkerdere, dwarsere en eigenzinnegere hot dogs voor terug. We zetten hier nog een keer het oude menu in het zonnetje en swipe voor al een eerste indruk van het nieuwe menu.

We have bid farewell to a part of our menu this month. Now, of course, even more delicious, defiant, and quirky hot dogs will take their place. We are shining a light on the old menu one last time and swipe to get your first glimpse of the new menu.

Kom jij volgende week het nieuwe menu proberen? We zijn te vinden op de Korvelseweg 86 te Tilburg.

#menu #food #tilburg #hotdog #eten #lekker #loadedfries #foodie #korvelseweg #goodvibesonly