Meteen naar de inhoud

Stage vacature

STAGEVACATURE MEEWERK/AFSTUDEERSTAGE VANAF FEBRUARI 2023!

Stage à la Dwars!

Stage lopen bij een jonge creatieve organisatie en de hele dag bezig zijn met Eigenzinnige Edgar, Scheve Sjoerd of Potige Patrick (of de beste wafel friet in Tilburg). Wij zijn op zoek naar onze eigen Schuine Stagiair!

Wij zijn druk bezig om Dwars uit te breiden en daarvoor zijn wij op zoek naar een team van eigenzinnige mensen die hieraan wil bijdragen. Hiervoor zoeken wij enthousiastelingen op het gebied van ondernemerschap, marketing/communicatie, voeding of een richting waarvan jij denkt dat die perfect bij ons past! Het beheersen van Adobe hierbij is een pré.

Ben jij de Bokkige Bart, Eigenwijze Eva of Tegendraadse Tim? Stuur een mailtje naar jobs@dwarshotdogbar.nl en laten we kennis maken onder het genot van een hotdog!